eToro – omtale

eToro er en ledende aktør i innen fenomenet sosial trading verden over. De har over 30 millioner registrerte brukere og et bredt spekter av innovative verktøy for handel og investering. Siden 2007 har eToro vært i front av den globale fintech-revolusjonen.

På eToros plattform finner du altså over 30 millioner brukere i mer enn 140 land. Disse har tilgang til over 5.000 finansielle instrumenter. Plattformen kombinerer avanserte funksjoner med et brukervennlig grensesnitt. Den har unike produkter som skaper et samarbeidsorientert handelsfellesskap. Her deler medlemmene innsikt og lærer av hverandre for å bygge på suksessen.

Start krypto CFD-handel hos eToro i dag! Klikk under!

NB! CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 76% av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

eToro tilbyr en multi-aktivaplattform med et bredt utvalg av læringsmateriell. Den er ideell for både nybegynnere og erfarne investorer. Plattformen gir en unik blanding av kunnskap fra fellesskapet og et variert utvalg av instrumenter og handelsverktøy. Dette gjør den til et ideelt sted for handlende og investorer som søker unike funksjoner for å støtte deres handel.

En hel verden av tradingmuligheter

eToro gjør handelsmuligheter mer tilgjengelige. Med et inngangskrav på kun 50 amerikanske dollar og en enkel registreringsprosess, bringer eToro markedene nærmere handelsfolk enn noensinne. eToros varierte tilbud inkluderer aksjer, kryptovalutaer, forex, råvarer, indekser, ETF-er og Smart Porteføljer, samt kopihandel.

Aksjer

eToro tilbyr et bredt utvalg av over 3,000 aksjer fra 20 børser over hele verden. På eToro kan du handle aksjer som det underliggende aktivumet, CFD-er og ETF-er.

Muligheten til å kjøpe aksjefraksjoner gjør det mulig for investorer å investere i kostbare aksjer til lavere priser. Å kjøpe en aksje på eToro ved å åpne en KJØP (long), ikke-giret posisjon, innebærer en investering i det underliggende aktivumet, og utbytte utbetales i forhold til antall eide aksjer. Girede posisjoner og kort (SELL) utføres som CFD-er.

Man har også gratis tilgang til TipRanks’ ekspertanalyser av aksjer 0% kurtasje på ekte aksjer. Å investere i aksjer på eToro er kurtasjefritt, noe som gjør det mer overkommelig enn noen gang å investere i verdens ledende aksjer. Dessuten er det ingen begrensninger på antall kurtasjefrie handler, og investorer kan kjøpe aksjefraksjoner.

Vær oppmerksom på:

Null kurtasje gjelder for alle aksjer tilgjengelige på eToro-plattformen når du investerer i ikke-girede KJØP-aksjeposisjoner. Null kommisjon gjelder ikke for aksje-CFD-er. Andre gebyrer kan tilkomme. Din kapital er i fare. Andre gebyrer gjelder.

Valuta

Valutahandel på eToro gir deg muligheten til å kjøpe og selge et utvalg av 49 internasjonale valutapar. eToros enkle og brukervennlige plattform, konkurransedyktige gebyrer og tilgjengeligheten av opplæringsressurser og verktøy gjør det til et utmerket sted for valutahandel.

 • Konkurransedyktige gebyrer Gode handels- og risikostyringsverktøy som stop-loss
 • Mulighet til å få innspill og diskutere markeder med eToros fellesskap, og følge eller kopiere erfarne valutahandlere.
 • Kjøp eller selg valuta med eller uten bruk av giring via CFD.

Råvarer På eToros plattform kan tradere og investorer handle 26 råvarer via CFD-er, inkludert gull, sølv, naturgass, olje og mer.

Ulike giringalternativer er tilgjengelige avhengig av det underliggende aktivumet. Hold deg informert med eToros nyhetsfeed og fellesskapets diskusjoner. eToro tilbyr også noen ETF-er som sporer råvarer, og aksjer i ulike selskaper som produserer råvarer.

Råvarer

På eToros plattform kan tradere og investorer handle 26 råvarer via CFD-er, inkludert gull, sølv, naturgass, olje og mer.

 • Ulike giringalternativer er tilgjengelige avhengig av det underliggende aktivumet.
 • Hold deg informert med eToros nyhetsfeed og fellesskapets diskusjoner.
 • eToro tilbyr også noen ETF-er som sporer råvarer, samt aksjer i ulike selskaper som produserer råvarer.

Indekser

eToro tilbyr 20 alternativer for handel med store indekser i USA, Europa og Asia.

 • Kjøp eller selg indekser via CFD-er med eller uten bruk av giring.
 • Handle og invester i store globale og lokale markeder.

CFD-er er komplekse instrumenter og innebærer en høy risiko for raskt å tape penger på grunn av giring. 77% av private investorkontoer taper penger ved handel med CFD-er hos denne leverandøren. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen det innebærer å tape penger.

eToro Krypto CFD

eToro Crypto tilbyr over 40 ledende kryptovalutaer, over 14 kryptokryss og innovative verktøy som ikke finnes andre steder. eToro Crypto gir en helhetlig kryptoløsning: en handelsplattform, en lommebok og en børs alt regulert av en fintech-leder du kan stole på.

 • Du kan åpne en kryptoposisjon med $10.
 • Du kan handle krypto CFD gjennom en rekke kryptoporteføljer, forvaltet av eToros investeringskomité.
 • Mulighet til å kopiere en rekke populære investorer som handler med krypto.
 • For det norske markedet er det kun krypto CFD som gjelder – du kan altså ikke kjøpe og eie krypto hos eToro.

I tillegg er det over 60 kryptorelaterte eiendeler tilgjengelig for handel på eToro. Dette betyr at brukere kan handle to forskjellige typer kryptovalutaer mot hverandre. Som standard er den amerikanske dollaren fiatvalutaen som alle kryptovalutaer er parret mot for handel.

Smarte porteføljer hos eToro

Smarte porteføljer er innovative, langsiktige investeringsporteføljer, skapt og periodisk rebalansert av eToros analytikere rundt et bestemt tema. Hver av dem har sin unike investeringsstrategi. Smarte porteføljer tilbyr en praktisk og diversifisert måte å få tilgang til de store markedsutviklingene som former vår verden i dag, uten å betale gebyrer for porteføljeforvaltning. Det finnes 70 slike innen tre forskjellige kategorier:

Top Trader Smart Portfolios, som består av de best presterende traderne på eToro, i henhold til en forhåndsdefinert strategi.

Market Smart Portfolios, som samler en utvalgt kombinasjon av instrumenter, i henhold til et forhåndsdefinert tema.

Partner Smart Portfolios, som har blitt skapt av våre partnere. Eksempler er: TipRanks, et programvareselskap for aksjeanalyse, WeSave, en fransk robo-rådgiver og Meitav Dash, et flermilliard-dollar investeringsselskap.

Mye mer enn bare finansielle instrumenter

eToro var pionerer innen sosial handel allerede i 2010 og er nå en av de største sosiale handelsfellesskapene i verden. eToro muliggjør for over 30 millioner brukere rundt om i verden å kommunisere, dele tanker, kunnskap og ideer om finansmarkedene på sin nyhetsfeed.

CopyTrader

CopyTrader er en banebrytende sosial handelsfunksjon introdusert av eToro i 2010. Den tilbyr merverdi til enhver type trader – fra enkel utveksling og tilgang til informasjon, til muligheten for å kopiere medhandlere, til sjansen for å bli med i Populær Investor-programmet og tjene månedlige betalinger for å bli kopiert.

Brukere kan automatisk kopiere topp-presterende tradere. Brukere kan kopiere flere tradere samtidig.

Man kan når som helst stoppe kopieringen, pause den, og legge til eller fjerne midler.

Populær investor-program

Populær investor-programmet gir tradere muligheten til å bygge sin egen investeringsvirksomhet og tjene opptil 1,5% årlig gebyr på forvaltet kapital (AUM).

 • Tradere må kvalifisere seg for Populær investor-programmet, som inkluderer ansvarlig handel, lave risikoskårer og en minimumsinvestering med resultatoppfølging.
 • eToro tilbyr verktøy og støtte for å hjelpe populære investorer med å øke deres AUM, og dermed også deres inntekter. Dette gjøres ved å fremheve dem på plattformen, i blogginnlegg og andre markedsføringskampanjer.

Copy Trading utgjør ikke investeringsrådgivning. Verdien av dine investeringer kan gå opp eller ned. Din kapital er i fare.

Virtuell eToro-konto med $100.000

eToro-brukere kan øve på sin handel og utforske eToro-plattformen gratis med en virtuell konto på $100.000.

 • Følg sanntidstrendene for hvert instrument med avanserte analyseverktøy.
 • Eksperimenter med ulike risikonivåer ved å bruke giring, stop-loss og take-profit.
 • Knytt kontakt med topp tradere fra hele verden og kopier deres porteføljer.
 • Prøv eToros ferdiglagde tematiske porteføljer.

eToro er en multi-aktivaplattform for investeringer. Verdien av dine investeringer kan gå opp eller ned. Din kapital er i fare.

Holder brukerne oppdatert

eToro mener at kunnskap er makt, og jo mer kunnskap brukerne har, desto bedre handler de. Derfor holder eToro brukerne sine utdannet og informert om finansmarkedene med daglige blogger, daglige markedsoppdateringer, varsler, sosiale medieinnlegg og mer.

eToros nyhetsfeed

Nyhetsfeeden på eToro er en personlig sosial nyhetsfeed som kombinerer elementer fra sosiale medier og markedene. Den hjelper brukerne med å følge finansielle hendelser og tradere de liker, samhandle med andre medlemmer av eToro-fellesskapet, åpne diskusjoner og mye mer.

Som på andre sosiale nettverk kan brukerne publisere egne oppdateringer, merke instrumenter eller personer, dele innlegg på sin feed, kommentere andres innlegg og gradvis skape en feed som er skreddersydd til deres handels- og investeringsinteresser. Brukere mottar varsler når en bruker de kopierer skriver et nytt innlegg, et aktivum på deres overvåkningsliste blir volatilt og mange andre viktige oppdateringer. Varsler vises både på nett-plattformen og som push-varsler direkte til deres mobile enhet.

eToro Academy

eToro Academy tilbyr alle ressurser som trengs for å lære å lykkes i handel og investering, på en hyggelig måte. Du finner nybegynner- og avanserte videoer om alle typer finansielle eiendeler og investeringsemner, og 101 kurs med en sommerskole! Sjekk ut podcaster, forklaringsvideoer og guider for å få den informasjonen du trenger om ethvert markedsrelatert emne.

TibeMag